Antonet se geselshoekie

Hier kan ons sommer net real en prakties wees oor Christenskap

Jy kan God please – met Sy hulp

Leave a comment

Ek dink een van ons Christene se grootste struggles is om God tevrede te stel. Veral in Paulus se briewe lees ons oor en oor dat ons moet ophou sonde doen. Maar ons word byna elke minuut van elke dag gekonfronteer met ons eie wil en behoeftes. Jy drink dalk net nog een “blymakertjie”, of knyp oë toe en koop daai mooi skoene op die (oorvol) kredietkaart. Sommer gou hierna kom die skuldgevoel. Jy voel dat jy God ALWEER gefail het. Jy weet dit was nie Sy wil nie (maar joune) en jy voel asof Hy nou kwaad is vir jou.

Maar daar is goeie nuus! Jy kan nie in jou eie krag die regte dinge doen nie – en God weet dit. Hy sê in Hebreërs 13:21 dat Hy ons toerus om Sy wil te kan doen. En dat Jesus die Een is wat dinge in ons laat gebeur waarvan God hou. Hierdie vers is ʼn groot verligting vir my. Hooplik vir jou ook.

Hebreërs 13:21 Mag dié God julle toerus met alles wat goed is, sodat julle sy wil kan doen. Mag Hy deur Jesus Christus in ons tot stand bring wat vir Hom aanneemlik is (1983).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s