Antonet se geselshoekie

Hier kan ons sommer net real en prakties wees oor Christenskap

Ek het jou opinie nodig vir my boek, asseblief

Leave a comment

Ek is besig om ‘n boek te skryf oor die huwelik. Ek wil graag ‘n vinnige meningspeiling doen om uit te vind of mense oor die algemeen gelukkig of ongelukkig getroud is. Moenie bekommerd wees nie, ek kan glad nie sien wie stem nie, dis anoniem. Kies net die Ja of die Nee knoppie.
So, die vraag is:
Is jy gelukkig getroud?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s