Antonet se geselshoekie

Hier kan ons sommer net real en prakties wees oor Christenskap

Kom wen ‘n DVD!

Leave a comment

Op die DVD/Flieks bladsy van my Blog, praat ek oor die DVD Laugh your way to a better marriage van Mark Gungor. Ek wil graag hierdie stel van 4 DVD’s weggee vir iemand met ʼn fyn ingestelde oog. Hier is hoe dit werk: ek het iewers op een van die bladsye van my Blog die woord “huwelik” agterstevoor (kilewuh) tussen die bestaande woorde gaan insit. Jy sal mooi moet soek, hoor! As jy dit kry, stuur vir my ʼn epos na antonetb@iafrica.com met die naam van die bladsy waarop jy “kilewuh” gekry het, saam met jou posadres. Ek stuur die stel DVD’s vir die tiende persoon wat die regte antwoord gee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s