Antonet se geselshoekie

Hier kan ons sommer net real en prakties wees oor Christenskap

Welkom!

Leave a comment

Uiteindelik, my nuwe blog! Ek hoop dat ons hier sommer net lekker kan saamgesels oor God en sy Woord. Daar is altyd ‘n wonderlike getuienis wat ander moet hoor, iets interessant om te leer en vrae waaroor ons wonder. Kom gesels gerus saam.
In Jeremia 29:14 sê die Here “Ek sal My deur julle laat vind” en in 2 Kronieke 15:15 “Hy het Hom deur hulle laat vind”. Dit klink amper soos wegkruipertjie speel. Vir my beteken dit dat God graag wil hê dat ons na Hom moet soek. Jakobus 4:8 sê: “Nader tot God, en Hy sal tot julle nader”. Wag ons nie dalk eenkant in ons hoekie dat God ons moet kom opsoek en al die “nader-kom” werk doen nie?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s